HONDA CMX500 REBEL

AZ ÖNKIFEJEZÉS ESZKÖZE

NYERS ÉS
LETISZTULT

Vérbeli custom

Jellegzetes, bobber stílusban fogant motorkerékpár, ami a klasszikus gépek autentikus megjelenését ötvözi a modern műszaki megoldásokkal.

AHOGY TETSZIK...

Hagyja rajta kézjegyét!

Az A2-es jogosítvánnyal is vezethető CMX500 Rebel nem mást nyújt, mint teljes szabadságot. Erős, folyadékhűtésű, soros, kéthengeres erőforrása és alacsony építésű váza szemet gyönyörködtető motorkerékpárrá áll össze, ami afféle fekete vászonként szolgál a custom bringák megszállottjainak. Engedje szabadjára Ön is képzelőerejét! Most kötöttségek nélkül alkothatja meg álmai motorját.

KÖNNYED GURULÁS

A Rebel más utat választ...

A kiforrott, soros, kéthengeres erőforrás legfőbb erénye a finom, egyenletes teljesítményleadás és a felhasználóbarát viselkedés, ezért is ideális a CMX500 a kisebb motorról váltók számára. Üléspozíciója elképesztően kényelmes, a vezető pihentető testtartásban, nyújtott karokkal, kifejezetten alacsony nyeregből irányíthatja az eseményeket, s éppoly könnyedén manőverezhet kis sebességnél, mint autópálya-tempónál.

MŰSZAKI ADATOK

VÉRBELI LOWRIDER

Soros, kéthengeres motor a nyugodt cirkáláshoz.

Itt nem a felső fordulatszám-tartományon van a hangsúly, mint a CBR500R esetében, az átprogramozott PGM-FI üzemanyag-befecskendező egészen más karakterrel ruházza fel a Rebel erőforrását. A különleges, cirkálásra szabott habitus alapja a hatezres percenkénti főtengelyfordulatnál jelentkező, 43,2 Nm-es forgatónyomaték, ehhez társul a szintén elismerésre méltó, 46,24 lóerős csúcsteljesítmény, amit 8500-as fordulatnál aknázhat ki a pilóta.

Magával ragadó hangzás

A 2-1 rendszerű kipufogó egy 120 milliméteres, két rezonátorkamrát rejtő, puskacső jellegű dobban ér véget. Ennek és a 180 fokos főtengely-elékelésnek köszönhető a jellegzetes, mély, pulzáló hang. Ahogy végighalad a hatgangos váltó fokozatain, meg lesz lepve, milyen erős és nyomatékos a hajtómű.

Műszaki adatok