Honda CBR1000RR Fireblade SP és SP2

Az irányítás
legmagasabb foka

Indulásra kész

A MEGFELELŐ EGYENSÚLY

A Fireblade SP és SP2 alkotta páros könnyebb, gyorsabb és technikailag fejlettebb, mint bármi, amit eddig építettünk.

AZ IDEÁLIS ÍV

Lassítás, apexérintés és gázadás

ez a három művelet jelenti a kihívást minden gyorsasági motorosnak, s e három dologban brillírozik leginkább az SP-SP2 páros. Magabiztossá teszik pilótáikat...

Kiélezett és még kiélezettebb

Bemutatkozik az SP és az SP2

Igen közel állnak a Fireblade alapváltozatához, de mérnökeink még nagyobb hányadban alkalmazták a HRC versenytechnikáját. Kedvezőbb súly/lóerő arányból fakadóan tökéletesek azon pilóták számára, akik imádják a pályanapokat. Amennyiben versenyezni kíván, az SP2 az eszményi választás az Ön számára. A versenypályán megtudhatja, mit is jelent a Total Control új szintje a gyakorlatban.

Műszaki adatok

Mindegyik bivalyerős

Három Fireblade létezik, s mindhárom lenyűgöző.

CBR1000RR Fireblade Nemcsak az egykerekezés-, a hátsókerékelemelkedés- és a kipörgésgátló alapfelszereltség, hanem a motorfék-, az üzemmód- és a teljesítményszabályozó is alapáron jár a modellhez. Emellett minden paraméterében állítható Showa futóművel és új ABS-szel kínáljuk a modellt, extraként pedig visszaváltás-asszisztenssel hatékonyabbá tett gyorsváltó is rendelhetnek a vásárlók.
CBR1000RR Fireblade SP Félaktív, elektronikus szabályozású Öhlins Step felfüggesztés, valamint egykerekezés-, hátsókerékelemelkedés- és kipörgésgátló segíti a pilótát, sőt motorfék-, üzemmód- és teljesítményszabályozó, valamint visszaváltás-asszisztenssel hatékonyabbá tett gyorsváltó és új blokkolásgátló is szerepel a felszereltségi listán. Az RC213V-S MotoGP-motorból átvett műszaki alapok egyedülálló vezetési élményt, egyszersmind minden korábbinál rövidebb köridőket garantálnak.
CBR1000RR Fireblade SP2 Közúton is használható, Marchesini kerekekkel felszerelt, versenyzésre kész modell, melynek a Fireblade SP adja alapjait. Motorja továbbfejlesztett hengerfejet kapott, új szelepekkel és dugattyúkkal, valamint optimalizált égésterekkel. A versenykittek ehhez a modellváltozathoz is elérhetők.

VERSENYMOTORJAINK

SP2: csak néhányat készítünk belőle

Az SP minden erényét magáénak tudhatja, de az SP2-nél teljesen más, extrém nagy teherbírású hengerfejet és dugattyúkat alkalmaztunk. Ráadásul megjelenésében is eltér, hiszen kis tömegű Marchesini kerekeket, háromszínű fényezést és megannyi szénszálas alkatrészt kapott.

Irány a versenypálya!

Versenykittek is elérhetők a modellhez. Ez a motor nagyon közel áll a gyári versenygéphez, így most Ön is hozzájuthat a legütőképesebb technikához.

Technológia

A Fireblade elektronikai rendszerének előnyei leginkább a pályanapokon érezhetők.