2KERÉK FINANSZÍROZÁSI AKCIÓ

Rendszámos robogókra és nagymotorokra

Legfontosabb jellemzők

 • Finanszírozó: MKB-EUROLEASING AUTÓLÍZING ZRT.
 • Finanszírozási forma: zártvégű pénzügyi lízing konstrukció
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: változó és rögzített
 • Minimális finanszírozási összeg: 300 000 Ft.
 • Casco biztosítás megkötése kötelező.
 • Az akció visszavonásig érvényes.

Az akció visszavonásig érvényes.

 • THM: 2,9%-tól 13%-ig
 • Minimális kezdő lízingdíj: 30%
 • Futamidő: 24-84 hónap

ROBOGÓK ESETÉN:

 • THM: 3,2%-tól 13,7%-ig
 • Minimális kezdő lízingdíj: 30%
 • Futamidő: 24-84 hónap

A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért, kérjük, érdeklődjön Márkakereskedéseinkben!

HONDA FINANCIAL SERVICES KONFIGURÁTOR


Pénzügyi Navigátor: https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

Jogi Disclaimer:

HONDA „2KERÉK” akció:

Rendszámos robogó

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó vagy rögzített kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A lízingbevevőt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 3,2% - 13,7%. A THM nem tartalmazza a casco biztosítás díját és változó kamatozás esetén nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozási összeg minimális mértéke 300.000 Ft. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el. Az akció 2021. április 1. napjától visszavonásig tart.

Reprezentatív Példa:

ZVPL változó

Honda Forza 300 ABS – Robogó Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén: bruttó vételár: 1.949.000,-Ft, futamidő: 48 hónap, finanszírozott összeg: 1.364.300,-Ft, havi törlesztő részlet 30.381,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 584.700,-Ft, THM: 3,60%, változó kamatozású ügyleti kamat: 3,30%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 1.458.288,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

ZVPL fix

Honda Forza 300 ABS – Robogó Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén: bruttó vételár: 1.949.000,-Ft, futamidő: 48 hónap, finanszírozott összeg: 1.364.300,-Ft, havi törlesztő részlet 31.850,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 584.700,-Ft, THM: 6,10%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 5,69%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 1.528.800,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

*Regisztrációs adót tartalmazza

HONDA „2KERÉK” akció:

Nagymotor

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó vagy rögzített kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A lízingbevevőt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 2,9% - 13%. A THM nem tartalmazza a casco biztosítás díját és változó kamatozás esetén nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozási összeg minimális mértéke 300.000 Ft. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el. Az akció 2021. április 1. napjától visszavonásig tart.

Reprezentatív Példa:

ZVPL változó

Honda CB500F – Nagymotor Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén: bruttó vételár: 2.229.000,-Ft, futamidő: 48 hónap, finanszírozott összeg: 1.560.300,-Ft, havi törlesztő részlet 34.611,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 668.700,-Ft, THM: 3,40%, változó kamatozású ügyleti kamat: 3,11%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 1.661.328,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

ZVPL fix

Honda CB500F – Nagymotor Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén: bruttó vételár: 2.229.000,-Ft, futamidő: 48 hónap, finanszírozott összeg: 1.560.300,-Ft, havi törlesztő részlet 36.290,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 668.700,-Ft, THM: 5,90%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 5,50%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 1.741.920,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

*Regisztrációs adót tartalmazza